Регион: Вардарски

Линк на јавна набавка Датум
НЕГОТИНО: Фарбање и крпење на ѕидови во централното и подрачните училишта 21/06/2019
ГРАДСКО: Урбана опрема за уредување на училишен двор 21/06/2019
ГРАДСКО: Молерофарбарски работи 21/06/2019
СВЕТИ НИКОЛЕ: Услуги за одржување и поправка на градежни машини 21/06/2019
НЕГОТИНО: Печатење на материјали 21/06/2019
ВЕЛЕС: Присилно уривање, отстранување и расчистување… 20/06/2019
СВЕТИ НИКОЛЕ: Превоз на патници во земјата и странство 20/06/2019
ВЕЛЕС: Превентиво одржување на софтвер 20/06/2019
ВЕЛЕС: Набавка на електрика, санитарија и делови за одржување 19/06/2019
ВЕЛЕС: Превоз на вработени релација Велес-Болница Јасеново и обратно 18/06/2019
ВЕЛЕС: Саден материјал за хортикултурно уредување 18/06/2019
ВЕЛЕС: Инфраструктурно уредување на мулти-функционален објект 17/06/2019
ГРАДСКО: Набавка на градежни материјали 17/06/2019
ВЕЛЕС: Набавка на работи за реконструкција на локален патен правец 17/06/2019
ВЕЛЕС: Улици и тротоари од префабрикувани бетонски елементи 14/05/2019