Регион: Југозападен

Линк на јавна набавка Датум
ОХРИД: Изработка на греб карти за зонско паркирање 22/05/2018
ОХРИД: Услуги за изработка на правилник 22/05/2018
СТРУГА: Набавка на десктоп компјутер, лаптопи и мултифункциски уреди 22/05/2018
КИЧЕВО: Свежо јунешко месо 21/05/2018
ОХРИД: Услуги од печатење и копирање 21/05/2018
ОХРИД: Внатрешни роло и желузин (венецијанер) завеси со монтажа 21/05/2018
КИЧЕВО: Жици за заварување 21/05/2018
ОХРИД: Набавка, испорака и поставување на теписон 18/05/2018
СТРУГА: Ревизија на финансиски извештаи за деловната 2017 година 18/05/2018
СТРУГА: Електро-опрема… 18/05/2018
ОХРИД: Превентивни заштитни интервенции 18/05/2018
ДЕБАРЦА: Лед рефлектори и светилки за осветлување… 18/05/2018
СТРУГА: Набавка на половен камион за подигање на возила-пајак 18/05/2018
КИЧЕВО: Угостителски услуги 18/05/2018
ОХРИД: Молерисување и глетување 26/04/2018