Регион: Полошки

Линк на јавна набавка Датум
ТЕТОВО: Текстилни материјал-платно за завеси и пелени за новородени 14/08/2018
ТЕАРЦЕ: Градежни материјали 13/08/2018
ТЕАРЦЕ: Изработка на техничка документација за водоснабдување 13/08/2018
МАВРОВО-РОСТУШЕ: Санација на прозорци 13/08/2018
ВРАПЧИШТЕ: Набавка на средства за хигиена 10/08/2018
ТЕТОВО: Електроматеријал, водоводен материјал и оков и железарија во 2018 година 10/08/2018
ТЕТОВО: Одржување, сервисирање и надоградба на постоечкиот паркинг систем… 09/08/2018
МОВРОВО-РОСТУШЕ: Набавка на дрва за огрев 08/08/2018
ГОСТИВАР: Организирање превоз на ученици за учебната година 2018/2019 08/08/2018
ВРАПЧИШТЕ: Набавка на прехранбени призводи и пијалоци 07/08/2018
ТЕТОВО: Реновирање на простории за ран детски развој 01/08/2018
ТЕТОВО: Набавка на непредвидени интерветни резерви делови 30/07/2018
ЖЕЛИНО: Сервисирање и одржување на моторни возила 30/07/2018
ГОСТИВАР: Организирање на превоз на ученици за учебната 2018/2019 год. 24/07/2018
ТЕТОВО: Училишен инвентар 17/07/2018